CODE 101025 ACADEMIC YEAR 2024/2025 CREDITS 2 cfu anno 2 TECNICHE DELLA PREVENZIONE NELL'AMBIENTE E NEI LUOGH 9298 (L/SNT4) - GENOVA SCIENTIFIC DISCIPLINARY SECTOR CHIM/10 LANGUAGE Italian TEACHING LOCATION GENOVA SEMESTER 1° Semester MODULES Questo insegnamento è un modulo di: FOOD SCIENCE TEACHING MATERIALS AULAWEB AIMS AND CONTENT RECOMMENDED READING/BIBLIOGRAPHY Evangelisti F. Restani P. Boggia R. Prodotti Dietetici - Chimica, tecnologia e Impiego - PICCIN Ed., III edizione. Cappelli P., Vannucchi V. Principi di Chimica degli alimenti - ZANICHELLI Editore Mannina L., Daglia M., Ritieni A. La chimica e gli alimenti - CEA Editore Cabras, A. Martelli. Chimica degli Alimenti – PICCIN Editore Other online slides and references. TEACHERS AND EXAM BOARD RAFFAELLA BOGGIA Ricevimento: Please, contact the lecturer by email at the following email address Raffaella.Boggia@unige.it Exam Board FRANCESCO D'AGOSTINI (President) ALESSANDRO PALA SEBASTIANO LA MAESTRA (President and Coordinator of Integrated Course) RAFFAELLA BOGGIA (President Substitute) Agenda 2030 - Sustainable Development Goals Zero hunger Good health and well being Clean water and sanitation Responbile consumption and production Life below water Life on land