Skip to main content
CODE 118297
ACADEMIC YEAR 2025/2026
CREDITS
TEACHING LOCATION
  • IMPERIA
MODULES Questo insegnamento è composto da:
TEACHING MATERIALS AULAWEB

TEACHERS AND EXAM BOARD

LESSONS

LESSONS START

https://corsi.unige.it/en/corsi/11758/studenti-orario

EXAMS

EXAM DESCRIPTION

The final exam will include the discussion of a clinical case and oral questions to further explore the topics covered during the lessons and practical laboratory activities.

ASSESSMENT METHODS

Successful completion of the course is assessed by the student's mastery of the fundamentals of mycology, the use of mushrooms in the Mediterranean diet, nutritional needs, and dietary recommendations for ensuring proper nutrition for patients with medical conditions or hospitalization. The aim is to assess the degree of learning, autonomy, ownership of language and ability to summarize achieved by the student.

Exam schedule

Data appello Orario Luogo Degree type Note Subject
22/01/2026 14:30 GENOVA Orale FONDAMENTI DI MICOLOGIA DEGLI ALIMENTI
05/02/2026 14:30 GENOVA Orale FONDAMENTI DI MICOLOGIA DEGLI ALIMENTI
17/06/2026 14:30 GENOVA Orale FONDAMENTI DI MICOLOGIA DEGLI ALIMENTI
02/07/2026 14:30 GENOVA Orale FONDAMENTI DI MICOLOGIA DEGLI ALIMENTI
29/07/2026 14:30 GENOVA Orale FONDAMENTI DI MICOLOGIA DEGLI ALIMENTI
15/09/2026 14:30 GENOVA Orale FONDAMENTI DI MICOLOGIA DEGLI ALIMENTI
22/01/2026 14:30 GENOVA Orale MICOLOGIA DELLA DIETA MEDITERRANEA
05/02/2026 14:30 GENOVA Orale MICOLOGIA DELLA DIETA MEDITERRANEA
17/06/2026 14:30 GENOVA Orale MICOLOGIA DELLA DIETA MEDITERRANEA
02/07/2026 14:30 GENOVA Orale MICOLOGIA DELLA DIETA MEDITERRANEA
29/07/2026 14:30 GENOVA Orale MICOLOGIA DELLA DIETA MEDITERRANEA
15/09/2026 14:30 GENOVA Orale MICOLOGIA DELLA DIETA MEDITERRANEA